Afhaal Menukaart


Image
Image

Prijzen


Volwassen


Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag €38,50
Vrijdag t/m Zondag €40,50

Kinderen


12 jaar en ouder €38,50
7 t/m 11 jaar ouder €26,50
4 t/m 6 jaar ouder €16,50
Image

Inrichting


Image
Image
Image
Image

Concept


Image

Welkom bij Jasmine Garden Eibergen, waar smaken uit Azië samenkomen in een unieke culinaire ervaring. Wij zijn trots om ons te presenteren als een Asian Fusion Restaurant, waar we de heerlijkste gerechten uit Thailand, Japan en China samenbrengen onder één dak.
Bij ons staat gastvrijheid centraal, en daarom bieden we onze gasten een onbeperkte ervaring zonder tijdslimiet. Neem de tijd om te genieten van de diversiteit van onze keuken, zonder haast.

Onze menukaart biedt een rijke selectie aan gerechten, variërend van Thaise curry's tot verfijnde Japanse sushi en authentieke Chinese favorieten. Voor de liefhebbers van de Chinese keuken hebben we zelfs een aparte ingang voor ons afhaalgedeelte, zodat u snel en gemakkelijk kunt genieten van uw favoriete gerechten thuis.
Bij Jasmine Garden Eibergen streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk gerecht dat we serveren. Elk gerecht wordt zorgvuldig bereid met verse ingrediënten en gepresenteerd met oog voor detail.

Terwijl u geniet van uw maaltijd, hoeft u niet op te staan. Ons toegewijde team staat klaar om u te bedienen, van begin tot eind. Dranken zijn niet inbegrepen, maar we bieden een breed scala aan verfrissende drankopties om uw maaltijd compleet te maken.

En vergeet niet onze aparte dessertbar te bezoeken! Hier kunt u uw eigen zoete creaties samenstellen en genieten van een heerlijke selectie aan desserts om uw culinaire reis perfect af te sluiten.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Jasmine Garden Eibergen en u te laten kennismaken met de verrukkelijke smaken van Azië, geserveerd met een glimlach en een vleugje elegantie.

Contact


0545475674
info@jgrestaurant.nl
Groenloseweg 14, 7151HW Eibergen